Kerstverrassing voor Deliveroo bezorgers Rotterdam

Deliveroo bezorgers zijn trots op hun werk. Maar van Deliveroo moeten ze vanaf 1 februari ZZP’er worden. Alle risico’s zijn voortaan voor de bezorger. Dit betekent onverzekerd de weg op en geen zeker inkomen. Daarom hebben wij bezorgers van Deliveroo in Rotterdam een onvergetelijke kerstverrassing bezorgd. 

 

Ook Deliveroo bezorgers verdienen een onbezorgde Kerst én Nieuwjaar: waarin ze gewoon als medewerker mét contract en verzekering op de fiets maaltijden bezorgen.

Jonge werkenden willen zekerheid
Wij richten onze pijlen op de groeiende onzekerheid voor jongvolwassenen op de Nederlandse arbeidsmarkt. Want bijna de helft van de werkenden onder de 35 jaar heeft een tijdelijk of onzeker contract en daarmee een onzeker inkomen. Daar kan je geen toekomst op bouwen. Daarom staan ze nu op voor meer zekerheid. Wij willen het beeld keren dat jongeren het allemaal wel ‘flex’ vinden dat ze in onzekerheid moeten leven, omdat werkgevers niets anders bieden dan driemaanden- of 0-urencontracten. Of in het geval van Deliveroo bezorgers: gedwongen zzp’erschap. 90% van de jongvolwassenen wil wel een vast contract.

steunen = sharen