Young & United WTFlex Bootcamp

30 september 2017, 13.30 – 18.00 uur in Muntgebouw, Utrecht

Tijd voor het grootste en belangrijkste Young & United event van het jaar! Op 30 september komt heel Young & United bijeen in het Muntgebouw in Utrecht voor het WTFlex Bootcamp.

Samen schaften we al het jeugdloon af vanaf 21 jaar. Nu staan we voor een nieuwe uitdaging: de strijd voor zekerheid en waardering op de arbeidsmarkt.

Als we weer willen winnen, moeten we ons goed voorbereiden. Daarom is het tijd voor een bootcamp. Samen gaan we kijken wat ons plan wordt. En er zijn leerzame en bijzondere workshops om ons klaar te stomen voor de strijd.

Vanuit de grote steden kan je gratis met de Young & United-bus mee. Woon je daar niet? Dan sturen wij je een treinkaartje.

Doe jij mee? Kom dan zaterdag 30 september naar het bootcamp!

Ik kom naar het bootcamp

Programma

We beginnen om 13.30 uur in het Muntgebouw in Utrecht. We hebben een tof programma met workshops, spoken word, inspirerende sprekers en een filmpremière. Het Bootcamp eindigt met een borrel vanaf 17.30 uur. Binnenkort ontvang je meer informatie over het programma.

Sprekers

Myrthe Hilkens (1979) is journalist, schrijfster en voormalig Tweede Kamerlid namens de PvdA.
In de NPO serie “What the Hague?!” onderzocht Myrthe hoe het politieke brein werkt en dook ze in de wereld van de politieke campagnes. Regelmatig zit ze aan tafel bij Matthijs van Nieuwkerk in de Wereld Draait Door met scherpe analyses over o.a. de vluchtelingencrisis of seksualiteit. Myrthe is een duizendpoot, politiek dier en gepassioneerd om maatschappelijke initiatieven te helpen om Den Haag te beïnvloeden.

Malique Mohamud (1984) is schrijver, kunstenaar en nauw betrokken bij zijn stad Rotterdam.
Malique is initiatiefnemer van Concrete Blossom, oprichter van La Haine Art Festival en schrijft o.a. voor De Correspondent. Als vernieuwer in de Rotterdamse cultuursector organiseert hij talkshows en culturele programmeringen waarin ingezoomd wordt op de multiculturele stad. Hij schrijft, presenteert en produceert verhalen en perspectieven die doorgaans uit het oog van de mainstream blijven. Kortom: Malique doet dingen.