Meld je aan voor de landelijke actie!

Als Picnic medewerker weet je nooit of je je vaste lasten wel kan betalen en of je de volgende maand nog wel werk hebt. Bij Picnic werkt namelijk 90% van de 3000 medewerkers als uitzendkracht. Dat betekent dat er dag in dag uit 2700 mensen op een onzeker contract voor Picnic werken. Zij zorgen voor het succes van het bedrijf en de tevredenheid van de klant. Maar het flexcontract waarmee ze dat moeten doen, zorgt voor inkomensonzekerheid.

Wij willen dat werken bij Picnic een baan is waar je van kunt leven. Waar je voldoende verdiend om gewoon in je levensonderhoud te kunnen voorzien. Dat je geen stress hebt of je wel genoeg uren kunt maken. En er daardoor op kunt vertrouwen dat je je vaste lasten kunt betalen. En natuurlijk moet er ook ruimte zijn voor de mening van medewerkers.

Daarom roepen wij Picnic op om een échte werkgever te worden en hun mensen de bestaanszekerheid te geven die ze nodig hebben. Dat begint met minimaal 80% van je medewerkers in vaste dienst te nemen en zekerheid te geven over het aantal uren wat ze kunnen werken.

Op donderdag 22 augustus gaan wij naar het hoofdkantoor van Picnic om duidelijk te laten zien en horen dat wij trotse werkers van Picnic zijn, die waardering willen verdienen. Meld je aan en ontvang je vervoersbewijs!

steunen = sharen