Kick-off Young & United

Werkende jongeren worden in Nederland slecht behandeld. Je krijgt als je 18 bent half loon voor volwaardig werk, een vast contract kun je vergeten en het is slikken of stikken, want ‘voor jou tien anderen’.  Young & united gaat dat samen met jou veranderen! 

De kick-off van Young & United is in Amsterdam-Noord in de Tolhuistuin, met een programma vol actie, informatie, muziek, eten en drinken. Kom ook en doe mee, samen gaan we Nederland veranderen! Neem je vrienden en collega’s mee, want te veel jongeren staan op achterstand in Nederland.

Als je 18 bent, mag je trouwen, stemmen en gekozen worden. Mag je een huis kopen of een huurcontract tekenen. Je mag drank en sigaretten kopen zonder toestemming te vragen. En betaal  je verplicht een zorgverzekering van meer dan 100 euro per maand. Kortom je bent volwassen.

Maar als het om je contracten of je loon gaat word je ineens niet meer serieus genomen. Tijd om dat te veranderen. Kom naar de kickoff: meld je aan op de Facebook-eventpagina!

24 maart - Tolhuistuin - Amsterdam

We gaan om 19:00 live en het duurt tot 22:00 uur. De Tolhuistuin ligt recht tegenover de achterkant van het Centraal Station van Amsterdam. Je neemt de pont ‘Buiksloterwegveer’ om er te komen. De overtocht duurt 3 minuten en is gratis. De zaal bevindt zich in het gebouw dat je direct na het aanmeren van de pont, links ziet liggen. Het adres is: IJpromenade 2.

Young & United voert actie voor meer banen waar je van kan leven, meer vaste contracten en volwassen minimumloon vanaf 18 jaarTeken de petitie!

steunen = sharen